Het is een chelaatvormige vloeibare kalium die de beschikbaarheid van kalium vergemakkelijkt. Omdat het volledig oplosbaar is, is de toepassing zeer snel en wordt het onmiddellijk door de plant opgenomen.
Het verbetert de organoleptische kwaliteit van fruit, groenten en industriële gewassen, evenals de kleur van de bloemen van sierplanten. Toegepast aan het einde van de vegetatieve fase (voor de oogst) versnelt het de rijping, verhoogt het de weerstand tegen droogte en klimatologische tegenslagen. De aanwezigheid van een adequate dosis chelerend middel garandeert de totale beschikbaarheid van kalium, ongeacht de kwaliteit van het water dat wordt gebruikt voor bladtoepassingen en fertirigatiebehandelingen.
SKU:n/v
Grootte:1000 LITER, 20 LITER, 5 LITER
Mikro-organismen zijn levende dranken, zoet en gezond. Ze worden gemaakt door probiotische culturen te fermenteren, wat resulteert in een verfrissende, licht koolzuurhoudende drank met weinig calorieën en suiker. Elke drank bevat minder dan 2% suiker, met de eigenschappen van een yoghurt met bifidus en een verfrissende isotone drank, zonder voedingsproblemen die voortkomen uit melkzuur of de vaak toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben verschillende smaken, zoals citroen-gember, hibiscus, en we kunnen andere smaken bereiden die klanten vragen, zoals kokos, mango,... Deze probiotische dranken worden gemaakt door suiker uit hennep en dadels in water te plaatsen, die worden geconsumeerd door de probiotische culturen. De smaak komt van citroenconcentraat. Licht koolzuurhoudend (de gas die op natuurlijke wijze tijdens de productie ontstaat, als gevolg van fermentatie). Levendige dranken, ongepasteuriseerd, bevatten Lactococcus, Lactobacillus en Bifidobacteria.